93 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterbroodjeeifruitgranengroentekaaskikkererwtenkipknoflookkruidennotenolieolijfoliepeperpeterselierijstvetvisvleeswaterworstwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Biefstuk brood met sla

Ingrediënten:
biefstuk, boter, boterhammen, feta, grof zeezout, lente-ui, olijfolie extra vergine, peterselie, rodewijnazijn, slamelange, vlees, zongedroogde tomaten, zwarte olijven en zwarte peperkorrels

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Plat brood met lamsvlees en paddenstoelen

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, boter, brood, chilivlokken, chorizo, dragonblaadjes, walnoten, granaatappelpitten, groene olijven, kip, knoflook, munt, olijven, omelet, paddenstoelen, peterselie, pijnboompitten, slabladeren, sojasaus, spek, uien, uitjes, witlof, worst, yoghurt, zout en 
zout en peper

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kapoen met een perenvulling

Ingrediënten:
bleekselderij, brood, buikspek, ei, eierdooier, groene peperkorrels, heldere honing, kapoen, melk, nootmuskaat, peer, peper, pijnboompitten, pistache, reuzel, rode wijn, saucijs, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

drie italiaanse sandwiches

Ingrediënten:
aubergine, rucola, olie, olijfolie, provolone, rucola, tomaatjes, ui, varkensworstjes, worst en zuurdesembrood

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Cassoulet met ragout

Ingrediënten:
bouquet garni, broodkruim, confit d'oie, gepekeld spek, knoflook, kruidnagel, peterselie, ragoût, spekzwoerd, ui, varkensknie, witte bonen, worst en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dogma: culinaire hotdogbar

Ingrediënten:
amandelschaafsel, broodje, dressing, feta, hart, hotdog, ketchup, mesclun, parmezaanse kaas, tomatensalsa, ui, uien, vet, vlees, worst, worsten en zuurkool

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Kruidige cassoulet met worstjes

Ingrediënten:
cannellinibonen, ciabatta, extra vierge olijfolie, kerstomaat, knoflook, olijfolie, passata, rode ui, rozemarijn, varkensbuik, worstjes, wortel en zoet gerookt paprikapoeder

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Panzanella met worstvlees

Ingrediënten:
basilicum, brood, extra vierge olijfolie, kappertjes, kerstomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, rozemarijn, tomaat, venkelzaad, wijnazijn, worstjes, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte olijven

Soort:
vlees
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Gehaktbal

Ingrediënten:
brood, gemberpoeder, mosterd, nootmuskaat, piment, rozemarijn, vlees, tijm en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Amerikaanse pittige panpizza

Ingrediënten:
cheddar, ciabatta, extra belegen goudse kaas, extra vierge olijfolie, gedroogde gist, gedroogde oregano, gerookt paprikapoeder, groene spaanse peper, hard broodmeel, jalapeñopeper, knoflook, mozzarella, olijfolie, oud brood, rode ui, rodewijnazijn, tipo 00-bloem, tomatenblokjes, varkensbraadvet, varkensvlees, venkelzaad en worstjes

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Saucisson truffé au foie gras ou aux foies de volaille - Worstjes van varkens- en kalfsvlees met truffel en foie gras of met kippenlevertjes - speciaal om in brioche of in pasteideeg te bakken, of als vulling voor patés, kip, chaussons

Ingrediënten:
boter, broodkruim, chair de saucisse, cognac, droge port, ei, épices fines, foie gras, kippenlevers, kippenvet, lente-ui, madeira sercial, mager kalfsvlees, melk, nootmuskaat, peper, pistachenoten, reuzel, sjalot, spek, tijm, truffel, truffelvocht, varkenslende, varkensschouder, vers hamvlees, witte peper, worst en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Bijgerecht uit The naked chef:

Gehaktballen

Ingrediënten:
basilicum, brood, dijonmosterd, eierdooier, gedroogde rode peper, gehakt, knoflook, komijnzaad, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rozemarijn, tomatensaus, ui en vlees

Haal meer recepten op...