481 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroenraspcitroensapcitroenschilkerstomaatknoflookkomkommerkoriandermuntolijfoliepeperpeterselierode uisuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Mini-kiptagine met tomaat en citroen

Ingrediënten:
citroen, gemberpoeder, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderzaad, olijfolie, olijven, ontbeende kippendij, peper, tomaat, witte ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Zwarte spaghetti met rauwe tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, rode peper, tomaat, zout en zwarte spaghetti

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Zwarte spaghetti met rauwe tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, rode peper, tomaat, zout en zwarte spaghetti

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Zwarte spaghetti met rauwe tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, rode peper, tomaat, zout en zwarte spaghetti

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Zwarte rijst - arroz negro

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, inktvisinkt, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, spaanse ui, tomatenpuree, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / pasta/noodles
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht / lichte maaltijd uit Bonen!:

Salade van gierst & zwarte bonen

Ingrediënten:
ajvar mild, citroen, extra vergine olijfolie, gedroogde tomaat, gierst, munt, oregano, peper, peterselie, rode peper, zout en zwarte bonen

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Asperges met citroen-kruidensaus

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroen, gehakt, groenten, kip, kool, olie, pitten, rabarber, room, suiker, tomaten, varkensvlees, vlees, water, witte peper, zoetzuur, zout en zwarte peper

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Tomatensalade met geroosterde citroen

Ingrediënten:
citroen, fijne kristalsuiker, gemalen piment, granaatappel, granaatappelmelasse, munt, olijfolie, peterselie, rode ui, salieblaadjes, tomaatjes, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ravioli met ricotta & citroen

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelen, citroen, citroenen, citroensap, edelgistvlokken, ei, groentebouillonblokje, knoflookteen, knoflooktenen, olijfolie, pasta, plantaardige room, ricotta, vruchtensap, sjalotten, zout, tomatenpuree, verse dragon, water, witte wijn, wontonvellen, zout en zwarte peper

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Tomaten met limabonen

Ingrediënten:
azijn, basilicumbladeren, bonen, brood, bruine suiker, chutney, fruit, groente, groenten, jam, knoflook, laurier, olie, peper, pruim, roomijs, siroop, suiker, ui, vijgen, zout en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde tomaat

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, lichte korianderpesto, paneermeel, tomaat, verse tomatensalsa, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Linzen in tomaten-citroensaus

Ingrediënten:
bruine linzen, citroen, tomaat, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, ras el hanout, tomaat, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Gemarineerde buffelmozzarella met tomaten

Ingrediënten:
basilicumbladeren, buffelmozzarella, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, maldon zeezout, oregano, raapzaadolie, tomaat, venkelzaad en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Spaghetti met tomaat en ricotta

Ingrediënten:
basilicum, fruit, gedroogde tijm, tomaat, parmezaanse kaas, kaas, knoflook, kruiden, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, peper, ricotta, spaghetti, tijm, tomaat, tomaten, ui, water en zout

Haal meer recepten op...