184 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebalsamicoazijncitroencitroensapcourgetteeiextra vierge olijfoliekerstomaatknoflookmozzarellaolijfolieparmezaanse kaaspecorinopeperpestoricottarucolasuikeruiwaterzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Risotto tomaat-basilicum

Ingrediënten:
basilicum, droge witte wijn, olijfolie, groentebouillon, kaas, pijnboompitten, risottorijst, knoflook, tomaten en 
zout en peper

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Bijgerecht uit Nopi:

Tomaten met wasabi-mascarpone en pijnboompitten

Ingrediënten:
banaansjalot, basilicum, bieslook, bosui, dragon, grof zeezout, mascarpone, olijfolie, pedro ximénez sherryazijn, pijnboompitten, tomaten, wasabipasta en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Yoghurtsoep met tomaat

Ingrediënten:
basilicum, droge witte wijn, limoensap, melk, pijnboompitten, sinaasappelsap, tijm, tomaat, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Turks
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Tomaten Pesto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, knoflook, tomatenpuree, verse basilicum en zongedroogde tomaten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Pijnboompittensaus met tomaten

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, groene olijven, kappertjes, knoflook, paneermeel, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, rode wijn, tomaten uit blik, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Gnocchi met tomaat en pesto

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, bloem, deeg, basilicum, pijnboompitten, gnocchi, olijfolie, knoflook, knoflooktenen, kruimige aardappelen, nootmuskaat, olie, olijf, olijfolie, parmezaanse kaas, parmezaanse kaas, pasta, 
zout en peper, pesto, pijnboompitten, puree, tomaat, knoflook, tomaten, verse peper, water en zout

Haal meer recepten op...