Recept uit Eten in Italie:
Open ravioli met paddestoelen
- Ingrediënten:
- boter, bospaddestoel, knoflook, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, peterselie, tomatenpuree, witte wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, champignon, crème fraîche, ei, eidooier, kaneel, kippenlever, knoflook, laurier, macaroni, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: