Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kool, koriander, kruiden, olie, olijfolie, rijst, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Lunch / snack of tussendoortje uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept van De Hippe Vegetarier: