292 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: broccolichinese kooleigembergroenteketjap manisknoflookkomkommerkorianderlente-uilimoenlimoensapolieolijfoliepaksoirijstsesamoliesesamzaadsuikertaugétofuuiwaterwitte koolzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kimchi (ingelegde kool)

Ingrediënten:
chinese kool, kristalsuiker, garnalen, grof zeezout, lente-ui, pul biber, sojasaus, knoflook, gember, vissaus en wortel

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte groenten met kool of paksoy

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, donkere sesamolie, druivenpitolie, knoflook, kool, lente-ui, maïsolie, paksoi, sojasaus, sugarsnaps, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Doufu chai - Kool met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, droge sherry, groente, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, sesamolie, stevige tofu, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:

Eieren en tomaten in sojasaus - pindang telor dan tomat

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Smakelijke salades

Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:

Zoetzur varkenshaas

Ingrediënten:
ananas uit blik, bruine suiker, chinese kool, honing, lente ui, sherry, sojasaus, varkenshaas, witte wijnazijn en wortel

Soort:
salade
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Jook met groente

Ingrediënten:
chinese kool, donkere sesamolie, doperwten, gember, pinda, ijsbergsla, koriander, kortkorrelrijst, kropsla, lente-ui, groene kool, shiitake, sojasaus, spinazie, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Mie met zoete, pittige groenten

Ingrediënten:
bamboescheuten, daikon, gember, knoflook, limoen, palmsuiker, pruimensaus, rijstmie, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé, thaise vissaus, verse koriander, witte kool en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Doe-het-zelf-noedels uit een potje

Ingrediënten:
bruine suiker, diepvrieserwtjes, gember, groene chilipeper, groene kool, groentebouillonpoeder, knoflook, lente-ui, limoensap, paksoi, snelkookeiernoedels, sojasaus, sugar snaps en wortel

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Mie met groenten in kokossaus

Ingrediënten:
broccoli, citroengras, courgette, eiermie, groentebouillon, kokosmelk, savooiekool, sojasaus, thaise rode currypasta, thaise vissaus, ui, verse koriander en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Koolsla met Aziatische invloed

Ingrediënten:
gember, honing, knoflook, koriander, lente-ui, limoensap, olijfolie, sesamolie, sojasaus, witte kool, witte-wijnazijn en wortel

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Februari’s vega-wokschotel

Ingrediënten:
cashewnoten, chinese kool, kastanjechampignons, noedels, oestersaus, oesterzwammen, sesamolie, shiitakes, sojasaus, spitskool, suiker en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Koreaanse gemengde groentesoep

Ingrediënten:
bleekselderij, chinese kool, daikon, donkere sesamolie, knoflook, koreaanse rode chilipeper, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, stevige tofu, wortel, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Pad Thai Van Groenten Met Krokante Tofu

Ingrediënten:
broccoli, bruine suiker, knoflook, kool, koriander, lente-ui, limoen, limoensap, olie, pinda's, rijstazijn, rijstnoedels, sjalot, sojasaus, taugé, tofu, tomatenpuree, water en wortel

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Omeletsoep

Ingrediënten:
ei, groentebouillon, savooiekool, sojasaus, suiker, verse koriander en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...