Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, tomaat, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker: