46 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelamandelschaafselbakpoederbasterdsuikerblauwe bessenbloemcitroencitroensapeieidooiereiwitfijne kristalsuikerkaneelkristalsuikermelkroomslagroomsuikerzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Hazelnootschuimtaart met mokka

Ingrediënten:
eiwit, fijne kristalsuiker, hazelnoot, water, hazelnoot, maïzena, poedersuiker, tl instant poeder voor espresso klein zakje, zout en boter

Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Paris-Brest

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, eierdooier, eieren, kristalsuiker, maïzena, melk, poedersuiker, suikeramandelen in poedervorm, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Recept uit Home made zomer:

Éclairs met lavendelvulling

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, kleurstof, lavendelbloemen, maïzena, melk, poedersuiker, vanillepeul, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:

Tropézienne met pijnpitten en rozenwater

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde gist, maïzena, melk, patentbloem, pijnpitten, poedersuiker, rozenwater, slagroom, suiker, vanillestokje, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Michigan Apple Pie

Ingrediënten:
basterdsuiker, eidooier, boter, boter, poedersuiker, granny smiths, zout, water, kaneel, kristalsuiker, maïzena, slagroom, tarwebloem, vanille-ijs, vanillesuiker en water

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Cultuurshock in Nederland en Oranjekoek

Ingrediënten:
amandelspijs, anijszaad, bloem, ei, ei, fijne suiker, gekonfijte sinaasappelsnippers, boter, maïzena, poedersuiker, bakpoeder, kardemom, nootmuskaat, zout, slagroom, fruit, voedingskleurstof en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Cultuurshock in Nederland en Oranjekoek

Ingrediënten:
amandelspijs, ei, fijne suiker, gekonfijte sinaasappelsnippers, bloem, poedersuiker, water, boter, maïzena, anijszaad, bakpoeder, kardemom, nootmuskaat, zout, slagroom, fruit, voedingskleurstof en water

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Soesjestaart

Ingrediënten:
amandelschaafsel, eidooier, eieren, bloem, maïzena, zout, melk, pure chocolade, roomboter, roomboterbladerdeeg, sinaasappel, sinaasappelmarmelade, slagroom, zout, suiker, vanillestokje en water

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Chocoladesaus

Ingrediënten:
boter, maïzena, melk, pure chocolade, room, suiker, vanillesuiker en water

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:

Limburgse kersenvlaai

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, basterdsuiker, bloem, droge gist, kersen uit blik, maïzena, melk, roomboter, suiker, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...