Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Rode kool ovenschotel
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, appel, gehakt, hacheekruiden, knoflook, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, rode kool en tomatenpuree
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, courgette, ei, gember, groente, komkommer, kool, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, sojasaus, spinazie, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok: