Recept uit Mediterrane Odyssee:
Paaslam met pecorino, aardappelen, tomaten en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, extra vierge olijfolie, knoflook, ontbeende bout van zuiglam, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie en trostomaat
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, gehakt, groente, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Killerbody dieet:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Lekker Happen: