351 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapeidooiergroenteknoflookkomkommerkruidenmelkolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige olierundergehaktsuikertomaatuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Eieren in brioches

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, eiwit, minibrioches, olie om te frituren, suiker, tomaat, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Bijgerecht uit Margriet kookboek:

Eieren, russische

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, azijn, boter, doperwten, ei, garnaal, gerookte zalm, groene paprika, kappertjes, komkommer, mayonaise, olie, peper, sardines, slabladen, tomaat, wortel, zout en zure augurken

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsbout met ei en tomatensaus

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, citroensap, eierdooier, knoflook, lamsbout, peper, reuzel, tomatenpuree, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Jambalaya met ei en pancetta

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, cajunkruiden, ei, garnalen, gerookte worst, groene paprika, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, langkorrelrijst, olie, oregano, pancetta, tijm, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
rijst
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Tunesich ei en tomaat

Ingrediënten:
ei, harissa, knoflook, olijfolie, peper, tomaten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Tunesische ei en tomaat

Ingrediënten:
ei, harissa, knoflook, olijfolie, peper, tomaten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Perzisch ei en tomaat

Ingrediënten:
ei, knoflook, olijfolie, peper, tomaten, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zure room

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Perzische ei en tomaat

Ingrediënten:
ei, knoflook, olijfolie, peper, tomaten, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zure room

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Eieren in pittige tomatensaus - telor belado

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, ei, goela djawa, knoflook, maïsolie, sambal oelek, tomatenpuree, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Eieren in gekruide saus - telor besengèk

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, daoen salam, djinten, dunne kokosmelk, ei, goela djawa, kemirienoten, ketoembar, knoflook, koenjit, komijn, koriander, kurkuma, laos, maïsolie, sambal trassi, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:

Eieren en tomaten in sojasaus - pindang telor dan tomat

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Verscholen eieren (met saus) - telor boengkoes (berkoeah)

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, komkommer, koriander, mager rundergehakt, maïsolie, nootmuskaat, paneermeel, peper, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Haal meer recepten op...