92 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakoliecitroensapdonkere sojasauseifijne tafelsuikergemberpoederketjap manisknoflooklente-uilichte sojasausmaïzenaoliepeperrijstrijstwijnsesamoliesojasaussuikeruivarkensbuikvleeszout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Ravioli met varkensvlees

Ingrediënten:
chinese bieslook, citroengras, djeroek poeroet, doorregen spek, druivenpitolie, eidooier, gyozavellen, ijsblokjes, japanse ingelegde gember, kerrieblad, kimchi, koriander, nuoc mam, peper, runderbouillon, savora mosterd, thaise basilicum, varkensschenkel, yuzu kosho en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Roodgestoofd varkensvlees uit Shanghai

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, kandij, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik en water

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Roodgestoofd varkensvlees uit Shanghai

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, kandij, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik en water

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Recept uit Wokken met Ming:

Dim sum met varkensvlees

Ingrediënten:
bloem, bosui, gember, peper, rijstbloem, rijstwijn, spinazie, varkensspek, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Roodgestoofd varkensvlees met kastanjes

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, ei, fijne tafelsuiker, gember, kandij, kassie, kastanjes, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik en water

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Roodgestoofd varkensvlees met gezouten vis

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gedroogde gele ombervis, gember, kandij, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik en water

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Shen tui - Fantasie varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kandij, kaneelstokjes, knoflook, lente-ui, rijstwijn, roze peperkorrels, steranijs, suiker, verse ham, vijfkruidenpoeder, water en zout

Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Dong po rou - Varkensvlees tung po

Ingrediënten:
arachideolie, bacon, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kandij, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Schwedische Bierwurst - Zweedse bierworst

Ingrediënten:
druivensuiker, foelie, gemberpoeder, groene peperkorrels, knoflookpoeder, kruidnagel, lamsdarm, nitrietpekelzout, paprikapoeder edelsusz, roze peperkorrels, schaapsdarm, startercultuur voor droge worst, varkensnek, varkensschenkel, varkensschouder, vet spek, water, witte peperkorrels en zwarte peperkorrels

Keuken:
Zweeds / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / varkensvlees / worst
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Chao sansi - Drie reepjes-schotel

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, ei, eend, kip, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, peper, rijstwijn, sesamolie, varkenslever, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / varkensvlees / orgaanvlees
Haal meer recepten op...