178 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebakoliecitroensapdonkere sojasauseiketjapketjap manisknoflooklente-uilichte sojasausmaïzenaoliepeperrijstazijnrijstwijnrode paprikasesamoliesuikertofuwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kreeft met gember en lente-ui

Ingrediënten:
cognac, gember, heldere bouillon, langoustine, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, oestersaus, rivierkreeftjes, shaoxingwijn, sojaolie en water

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Bijgerecht uit Indonesisch koken:

Pindasaus

Ingrediënten:
citroensap, gember, knoflook, mangochutney, pinda's, sambal oelek, sojasaus, trassi, ui en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Sher-Ping-pannenkoeken

Ingrediënten:
chilisaus, gember, harde witte bloem, knoflook, koriander, lente-ui, limoen, sojasaus, szechuanpeper, varkensgehakt, water, witte kool, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Chinees / Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofuballetjes

Ingrediënten:
asperge, bamboe, bosui, champignon, chinese kool, gember, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, tofu, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Firm Tofu

Ingrediënten:
calciumsulfaat, daikon, donkere sojasaus, gember, bonito, lente-ui, mirin, rijstazijn, sojamelk, water, witte sojasaus en zout

Soort:
soja
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Aziatische barbecuesaus

Ingrediënten:
chilipoeder, droge rode wijn, gember, hoisinsaus, japanse pruimenwijn, knoflook, peper, rijstazijn, sojasaus, ui, water, wijnazijn en zout

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Gyoza

Ingrediënten:
bosui, dipsaus voor gyoza, gember, gyozavellen, kipgehakt, knoflook, maïzena, sesamolie, sojasaus, spitskool, varkensgehakt, water en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Roodgestoofd varkensvlees uit Shanghai

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, kandij, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik en water

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Roodgestoofd varkensvlees met gezouten vis

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gedroogde gele ombervis, gember, kandij, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik en water

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Roodgestoofd varkensvlees uit Shanghai

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, kandij, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik en water

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Haal meer recepten op...