Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakolie, citroensap, donkere sojasaus, ei, ketjap, ketjap manis, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, sesamolie, suiker, tofu, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit Thug kitchen:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Lima - het kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken: