Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Blini met zure room en zalm
- Ingrediënten:
- boekweitmeel, boter, eidooier, eiwit, gerookte zalm, instantgist, melk, suiker, zout en zure room
- Keuken:
- Russisch
- Soort:
- hapjes
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gelatine, karnemelk, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, suiker, tijm, ui, vlees, volle melk, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Diner / nagerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Recept uit Roger Van Damme desserts:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Speisekammer:
Diner / nagerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Noma:
Diner / nagerecht uit Portfolio:
Drinken uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken: