200 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapeigemalen kaneelhoningkaneelstokjeknoflookkorianderkruidenkruidnagelkurkumamelkolijfoliepeperspecerijensteranijssuikeruiwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Gember-melassetaart

Ingrediënten:
bloem, ei, gemberpoeder, gemberwortel, kaneel, kruidnagelpoeder, melasse, natriumbicarbonaat, neutrale olie, suiker, vanilleroom, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Gember thee

Ingrediënten:
mineraalwater, bronwater, cayennepeper, citroensap, gember, honing en kaneelstokje

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Gember thee

Ingrediënten:
mineraalwater, cayennepeper, citroensap, honing, kaneelstokje en gember

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Eenhaps Taartjes Met Peren En Gember

Ingrediënten:
amandelen, amandelpasta, ei, bloem, kristalsuiker, melk, bloem, gemberpoeder, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, water, peren, ruwe rietsuiker, sinaasappelsap en vanillepoeder

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Zeeduivel met zoete ui, gember en saffraan

Ingrediënten:
geelwortelpoeder, gemberpoeder, kaneel, knoflook, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sinaasappelbloesemwater, sultana's, ui, vastkokende aardappel, water, zeeduivelstaart en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Ingemaakte pruimen

Ingrediënten:
gemberpoeder, kaneel, kristalsuiker, maïzena, pruimen en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Ingemaakte kersen

Ingrediënten:
gemberpoeder, kaneel, kersen, kristalsuiker, maïzena en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch uit Comptoir Libanais:

Dadeljam

Ingrediënten:
anijszaad, citroen, gedroogde dadels, gehakt, amandel, gemberpoeder, kaneel, kruidnagels, sinaasappel, tafelsuiker en water

Keuken:
Libanees
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

kruidnootjes

Ingrediënten:
baksoda, bloem, bruine basterdsuiker, gemberpoeder, boter, kaneel, kardemompoeder, kruidnagel, speculaaskruiden, water en bakpoeder

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

worteldip

Ingrediënten:
cayennepeper, gemberpoeder, kaneel, knoflookteen, olijfolie, water, wortel en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Turkse koffie met specerijen

Ingrediënten:
anijszaad, espressokoffie, gemalen kardemom, gemberpoeder, kaneel, kardemom, korianderzaad, mastiek, suiker en water

Keuken:
Turks / Orientaals / Sefardisch / Joods
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Mangosalade

Ingrediënten:
banaan, bruine suiker, cognac, gemberpoeder, kaneel, mango, sinaasappel, water en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
fruit / veganistisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

lamsvleestajine met kweeperen

Ingrediënten:
boter, gemalen zwarte peper, gemberpoeder, honing, kaneel, kaneelstokje, kweepeer, lamsbout, saffraandraadjes, spaanse ui, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Taaitaai

Ingrediënten:
gemalen anijszaad, gemberpoeder, honing, keukenstroop, ei, roggemeel, tarwebloem, soda, kaneel, nootmuskaat en water

Haal meer recepten op...