52 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineazijnbasilicumbleekselderijboerenkoolbotercitroeneigroentekikkererwtenknoflookkomkommerkorianderkruidenmuntolieolijfoliepeperpeterseliespinaziesuikertijmuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gevulde groene kool

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, broodkruim, citroensap, doorregen spek, ei, halfdroge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, peper, pijnboompitten, savooiekool, sjalot, tomaat, ui, varkensworst, verse gemengde kruiden, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Acquacotta - Toscaanse boerensoep met kool en bonen

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boerenkool, bouillonblokje, cavolo nero, citroensap, ei, gedroogde cannellinebonen, olijfolie, olijfoliebrood, parmezaanse kaas, savooiekool, selderijblad, tomaten, toscaans witbrood, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Minestrone Voor Kouwe Klauwen

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bladkool, bleekselderij, chilivlokken, citroensap, groene kool, groentebouillon, knoflook, korte pasta, laurier, olijfolie, peper, peterselie, raapje, rode wijnazijn, rozemarijn, tomaat in blik, ui, wortel, zout en zwarte linzen

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Vlechtwerkvlaai met pruimen en frambozen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, citroensap, deeg, dille, groenten, kaneel, komkommer, kristalsuiker, marinades, mayonaise, melk, mosterd, olie, pappardelle, ricotta, slagroom, taart, vis, vlees, wijn, zalm, zure room en zwarte peper

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Prakpuree

Ingrediënten:
bloemige aardappels, citroensap, groente, olijfolie extra vergine, peterselie, rucola, peper en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Recept uit Minimania:

Hummuscups

Ingrediënten:
doperwten, gemalen komijn, boter, groente, harissa, honing, koriander, munt, olijfolie, peper, rijst, rode biet, sesamolie, sesampasta, sinaasappel, sojabonen, suiker, knoflook, knoflook, citroensap, zout, volkoren tarwemeel en wortels

Soort:
hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chinese bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, chinese zwarte azijn, citroensap, donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, knoflook, kool, lente-ui, maïsolie, mungbonen, rijstwijnazijn, sjalot, sojabonen, sojasaus, spinazie en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met spruitjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, citroensap, dille, graan, groente, knoflook, laurierblad, munt, olijfolie, peper, peterselie, spruiten, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, basilicum, boerenkool, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, knoflook, kool, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Franse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, citroensap, dragon, flageoletbonen, kool, olijfolie, puy-linzen, sherry-azijn, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Griekse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, citroensap, favabonen, gigantebonen, knoflook, kool, munt, olijfolie, rode ui, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes met groente

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, groente, kruimige aardappel, melk, olijfolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Appelsalade

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, ciderazijn, citroensap, dijonmosterd, granny smith, groene kool, habaneropeper, jalapeñopeper, knoflook, olijfolie, peterselie, rode kool, savooiekool, serrano chilipeper, sherryazijn, thaise peper, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
adzukibonen, andijvie, boerenkool, citroensap, druivenpitolie, edamamebonen, kool, maïsolie, nori, rijstwijnazijn, rode ui, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poolse holishkes

Ingrediënten:
citroensap, gemberpoeder, honing, olie, peper, rozijnen, rundergehakt, savooiekool, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui, witte kool, zout en zure appel

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rijst / rundvlees / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Holishkes - Gevulde koolbladeren

Ingrediënten:
citroensap, olie, peper, rundergehakt, savooiekool, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui, witte kool en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rijst / rundvlees / groente
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:

Aspergesla

Ingrediënten:
asperges, citroensap, dille, groente, olie, peper, peterselie, room, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Philip Mechanicus - Het kleine fornuis

Bijgerecht uit Het kleine fornuis:

Zingende prei

Ingrediënten:
citroensap, groente, mosterd, olijfolie, peper, prei, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Haal meer recepten op...