Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, bouillon, citroensap, curry, gehakt, groente, komkommer, laos, olie, peper, plantaardige olie, spitskool, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / buffet / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Minimania:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More: