57 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloemkoolbroccolicitroengrascitroensapcurryeigehaktgemberkerriepoederkikkererwtenknoflookkomkommerkurkumalimoenlimoensapoliepaksoirijstsojasaussperziebonenuiwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Groentecurry in kokosmelk

Ingrediënten:
arachideolie, bloemkool, broccoli, gedroogde rode peper, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lichte sojasaus, olie, sjalot, sperziebonen, suiker en zoete aardappel

Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Boerenkool:

Boerenkoolcurry

Ingrediënten:
boerenkoolbladeren, citroengras, gember, kippenbouillon, kokosmelk, korianderblaadjes, olijfolie, palmkoolbladeren, rode currypasta en sjalotjes

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Thaise viscurry

Ingrediënten:
lente-ui, chinese kool, garnaal, kabeljauwfilet, kaffir limoenbladeren, ketoembar, knoflook, kokosmelk, olijfolie, rode peper en groene peper, sereh, sjalotten, tuinkruidenbouillon, vissaus en worteltjes

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Aziatische tonijn

Ingrediënten:
basmatirijst, bimi, geelvintonijn, gember, groene asperge, groene thee, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, limoen, olijfolie, paksoi, rode spaanse peper, roze grapefruit, sesamolie, sesamzaad, sojasaus en teriyakisaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Thaise viscurry

Ingrediënten:
lente-ui, chinese kool, garnalen, groene peper, kabeljauwfilet, kaffir limoenbladeren, ketoembar, kokosmelk, olijfolie, rode peper, sereh, sjalotten, knoflook, tuinkruidenbouillon, vissaus en worteltjes

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Kip- of viscurry met aardappelraita

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, chinese kool, currypasta, djinten, doperwten, gember, gevogelte, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, kousenband, limoensap, munt, olie, rode peper, rode ui, turkse yoghurt en witte vis

Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentegerecht met ei en pindasaus - gado-gado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, gele kool, goela djawa, groene kool, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Groene groentecurry

Ingrediënten:
baby-maiskolfjes, broccoli, geroosterde en gezouten cashewnoten, groene asperge, groene thaise currypasta, groentebouillon, kokosmelk, koriandergroen, lichte sojasaus, limoensap, olie, peultjes, vegan oestersaus en vegan vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vegan
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Bloemkool Gele Curry Met Kikkererwten

Ingrediënten:
bladspinazie, bloemkool, cashewnoten, geelwortelpoeder, gehakt, gemberwortel, groene chilipepers, kerriepoeder, kikkererwten, kokosmelk, koriander, nigellazaad, plantaardige olie, rode ui, knoflook, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
curry / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Kikkererwtencurry en prei, rapen en boerenkool

Ingrediënten:
boerenkool, citroensap, gedroogde kikkererwten, gember, groentebouillon, jasmijnrijst, kaneelpoeder, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, koolraap, koriander, koriandergroen, kurkumapoeder, mosterdpoeder, olie, prei, rode chilipeper, tomatenpuree en yoghurttopping

Keuken:
Orientaals
Soort:
curry
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 3

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, olie, omelet, pindakaas, sambal oelek, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 1

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, kokos, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pinda, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, tahoe, taugé, tempeh, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / soja
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gele curry van bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, curry, dikke yoghurt, doperwten, garam masala, gehakt, kerriepoeder, kikkererwten, kokosmelk, koriander, kruidenpasta, lente-uien, olijfolie, peper en zout, pitabroodjes, rode uien, roosjes en knoflook

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Zalm met groene thee

Ingrediënten:
basmatirijst, bimi, citroen, gember, groene asperge, groene thee, honing, kokosmelk, koriander, limoen, misopasta, olijfolie, rode spaanse peper, sojasaus, sugarsnaps en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 2

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, arachideolie, asempasta, batavia, blanke azijn, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, knolselderij, komkommer, kool, kroepoek oedang, krulandijvie, limoensap, olie, pindakaas, pronkbonen, sambal oelek, sla, slablad, snijboon, sperziebonen, spinazie, spitskool, stoofsla, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / groente
Een recept uit Liesbeth Smit, Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt en Vera Wisse - Eet als een atleet

Avondmaal uit Eet als een atleet:

Thaise kipcurry

Ingrediënten:
bosui, broccoli, kerriepoeder, ketjap manis, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, limoen, olijfolie, rode peper, sperziebonen, tomaat, wortelen en zilvervliesrijst

Haal meer recepten op...