33 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebotercayennepepercitroenraspdruivenpitolieeieidooierfijn zeezoutgedroogde gistknoflookkristalsuikerlimoenmelkmosterdnatuurazijnolijfolieoranjebloesemwaterpoedersuikersuikervruchtensapwitte basterdsuikerzeezoutzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Zeeuwse bolussen

Ingrediënten:
witte basterdsuiker, bloem, citroenzest, gist, kaneelsuiker, boter en water

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Sprankelende Paardenbloemenborrel

Ingrediënten:
bier, biergist, bitter, bloem, bloemen, citroen, gember, gist, grapefruit, koolzuurhoudende frisdrank, paardenbloem, sinaasappel, suiker, water en wortel

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Kwartel gebakken in Turks brooddeeg met pistachesaus

Ingrediënten:
bloem, citroen, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gedroogde gist, gemalen groene kardemom, gemalen komijn, knoflook, kwartel, olijfolie, oranjebloesemwater, pistachenoten, verse bladpeterselie, verse munt, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
quiche / gevogelte
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Berlijnse bollen

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, bloemsuiker, boter, citroenrasp, ei, gist, water, witte kristalsuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / frituur
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Ontbijt uit Bake Off Vlaanderen:

croissant-drieluik

Ingrediënten:
blanke amandelen, bloem, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, amandel, pure chocolade, suiker, water en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:

Baba au rhum

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, ei, gist, rozijnen, rum, sinaasappelschil, suiker, vanillestokje, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Lahmacun

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, droge gist, suiker, bloem, komijnzaad, korianderzaad, lamsgehakt, water, maïsmeel, olijfolie, peterselie, polenta, sumak, zout, tomaat, tomatenpuree, turkse rodepaprikapasta, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Lemon Rolls

Ingrediënten:
citroenen, citroensap, eieren, gist, glazuur, kristalsuiker, monchou, patentbloem, poedersuiker, roomboter, boter, vanille extract, volle melk, water, witte basterdsuiker en zout

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Panettone

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, gekonfijte vruchten, gist, meel, rozijnen, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / zoete hapjes / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Ontbijt uit Bakboek:

Zebrakoeken

Ingrediënten:
afdekgelei, bakpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, cacaopoeder, ei, fruit, gist, kristalsuiker, marsepein, suikerglazuur, toervetstof voor gerezen bladerdeeg, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Brusselse wafels

Ingrediënten:
alkali, bloem, bloemsuiker, boter, eierdooiers, gist, margarine, melk, slagroom, vanillesuiker, fruit, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / beslag/deeg
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Amandel cruffins

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, boter, citroen, deeg, gist, lauwwarm water, muffins, pasta, poedersuiker, suiker en zout

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Ontbijt / brunch uit Frankrijk koken en reizen:

Zoet brood - pastis landais

Ingrediënten:
anijslikeur, bloem, boter, citroenrasp, ei, instantgist, oranjebloesemwater, vanille-essence, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / feestdagen
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

bagels uit de oven

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, buffelmozzarella, ciabattabrood, citroen, durumtarwe, extra vergine olijfolie, bloem, gedroogde gist, gehakt, basilicum, rucola, kappertjes, kerstomaat, mortadella, mozzarella, olijfolie, olijven, paddenstoelen, pecorino, prosciutto, rode chilipeper, tijm, tomaat, trostomaten, verse ricotta, water, zalm en zout

Keuken:
Italiaans
Haal meer recepten op...