Recept van Betty's Kitchen:
Scones (met gist)
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, boter, eieren, gedroogde gist, gist, karnemelk, krenten, rozijnen, suiker en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakkersgist, bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, instantgist, kaneel, krenten, kristalsuiker, melk, olie, rum, slagroom, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Brood:
Snack of tussendoortje uit Margriet kookboek:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Brood:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / nagerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit De banketbakker:
Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Brunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Ontbijt uit De Spaanse keuken:
Diner / nagerecht uit Koch!:
Ontbijt / lunch uit Het insectenkookboek: