14 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterselieboterbouilloncitroengroene kruidengroene paprikagroentekerstomaatkippenbouillonknoflooklauriermelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpreirisottorijstsaffraansjalotslatabascouiwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Fantastische lasagne met vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroen, garnalen, kerstomaat, lasagnavellen, laurier, melk, muskaatnoot, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, rucola, venkelknol, visfilet, witte ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Visbouillon met bonen en aioli

Ingrediënten:
aioli, bleekselderij, bouquet garni, citroenschil, knoflook, olijfolie, peterselie, prei, reuzenbonen, tomaat, uien, visbouillon en witte visfilet

Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Haring met koude komkommersoep

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, groene paprika, haring, jonge prei, kippenbouillon, knoflook, komkommer, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tabasco, tomaat, witbrood, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met grouper

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, grouper, olijfolie, prei, spaghetti, tomaat, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Bouillabaisse "Henk Savelberg"

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, court-bouillon, knoflook, kreeft, langoustines, laurier, olijfolie, pastis, peterseliestelen, prei, saffraan, sinaasappelschil, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, vis, visfumet, winterwortel en witte wijn

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomatenrisotto

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, citroen, boter, parmezaanse kaas, gladde peterselie, groentebouillon, kippenbouillon, olijfolie, passata, tomaat, risottorijst, sjalot, bleekselderij, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
risotto
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

sopa de mariscos

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, garnalen, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, kokkels, laurierblad, mosselen, olijfolie, oud brood, paprikapoeder, tomaat, ui, verse peterselie, water, witte wijn, zalm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vissformatini met groente - sformato di trota salmonata

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, boter, b-tomaat, courgette, droge witte wijn, eierdooier, peper, prei, saffraan, slagroom, ui, verse bladpeterselie, viskoppen, wortel, worteltjes, zeeforelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / groente / vis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Juliennesoep

Ingrediënten:
aardappel, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broccoli, ei, gaar vlees, gehakt, groenten, kervel, kipgehakt, knolselderij, munt, nootmuskaat, omelet, paneermeel, peper, peterselie, postelein, prei, rundergehakt, sla, spinazie, varkensgehakt, vegasoepballetjes, vermicelli, vis, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:

Crostini kippenlever

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bladpeterselie, boter, brood, kappertjes, kippenlevers, knoflook, marsala, melk, olijfolie, selderijstengel, sjalot en tomatenpuree

Soort:
gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:

Aspergesla "Excelsior"

Ingrediënten:
asperges, dille, gerookte paling, groente, kippenvlees, olie, peterselie, room, sla, suiker, tabasco, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:

IN DE PAN

Ingrediënten:
bouillon, gerookte vis, groene kruiden, groente, ham, boter, peper, pittige kaas, risottorijst, knoflook, uien, witte wijn en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basisrecept de lekkerste paella

Ingrediënten:
bonen, bouillon, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, rijst, saffraan, schelpdieren, specerijen, tomaat, ui, vis, vlees, water en worst

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst