13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 00-bloemaardappelmeelbasilicumbladpeterseliebleekselderijboterbroodcitroeneifrituurolieharissaknoflookkorianderlimoenmelkolijfoliepaneermeelpepersjalotuiwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Heekpastei met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, eiwit, melk, nootmuskaat, oud stokbrood, witvisfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Fritto misto di mare

Ingrediënten:
ansjovisfilet, baarsfilet, bloem, citroen, eiwit, extra vierge-olijfolie, frituurolie, garnalen, gedroogde pepervlokken, kabeljauwfilet, knoflook, lengfilet, octopus, olijfolie, pijlinktvisjes, sint-jakobsschelp, verse peterselie, verse sardines, witvisfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:

Viskefta met saffraan en citroen

Ingrediënten:
bloem, boerenbrood, citroen, ei, harissa, ingelegde citroen, koriander, marokkaans brood, saffraandraadjes, schelvisfilet, vloeibare honing, witvisfilet, zeebaarsfilet, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met zeevruchten en bottarga

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bliktomaat, bloem, boter, bottarga, broodkruim, cognac, ei, knoflook, langoustine, laurier, mosselen, olijfolie, ui, venusschelp, witvisfilet en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Vispasteitjes op z´n Thais

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, knoflook, lente-ui, limoen, limoenrasp, pandanrijst, peper, rauwe gamba, gember, verse koriander, witvisfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche / rijst
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vispastei - vol-au-vent di mare

Ingrediënten:
bechamelsaus, bleekselderij, bloem, boter, brood, droge witte wijn, ei, garnaaltjes, heekfilet, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, peper, sherry, ui, verse bladpeterselie, voorgebakken pasteibak, witvisfilet, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pastei / feestdagen / ovenschotel
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:

Visballetjes met kurkuma & zonnebloempitten

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, groene chilipeper, knoflook, komijnpoeder, koriander, kurkumapoeder, limoen, olijfolie, oud brood, rode chilipeper, rode ui, rucola, witvisfilet, zeezout, zonnebloempitten en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:

Sardienkoekjes met kruidensla

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, chilipoeder, dragon, ei, harissa, heek, kabeljauw, kervel, knoflook, komijn, koolvis, koriander, munt, olie, paneermeel, panko, paprikapoeder, peterselie, sardientjes, sjalot, tomaatsaffraandressing, venkelzaad en witvis

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Kroketten - croquetas

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eieren, frituurolie, garnalen, kip, melk, paneermeel, serranoham, verse peterselie, vis, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch / frituur
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Visravioli

Ingrediënten:
00-bloem, ansjovis, bladpeterselie, bloem, boter, brood, ei, olijfolie, sardienen, ui, vis en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles