17 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ananasappelaspergepuntenbakpoederbessengeleibieslookbietbladerdeegbloembotercayennepepercitroencognacdilleeidooiergerookte zalmkaviaarkomkommermelkmierikswortelpeperroomslawitte wijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Brunch / diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Zijdezachte tagliatelle & zalm

Ingrediënten:
citroen, ei, parmezaanse kaas, single cream, slagroom, tagliatelle en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Quiche met zalm, prei en roomkaas

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, ei, sla, olijfolie, peper, prei, roomkaas, slagroom, witte wijn, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Bokkingschotel

Ingrediënten:
ananas, bokking, ei, gerookte zalm, mierikswortel, slagroom, tabasco en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbaal variaties

Ingrediënten:
aspergepunten, béarnaisesaus, bloem, boter, champignons, cognac, eidooier, ham, kalkoen, kip, kreeft, madeira, melk, peper, port, sauce aurore, sauce brune à lestragon, sauce madère, sauce périgeux, sint-jakobsschelpen, slagroom, spinazie, truffel, zalm, zout en zwezerik

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Exclusieve zalmschotel

Ingrediënten:
appel, ei, gerookte zalm, kaviaar, mierikswortel, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Pasta Carbonara

Ingrediënten:
doperwtjes, ei, pittige kaas, gerookte zalm, peper, rauwe ham, room, spek, witte wijn, zachte kruiden en zout

Soort:
vlees / pasta/noodles