Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, bloemkool, boter, citroensap, ei, eidooier, karnemelk, kerriepoeder, knoflook, komkommer, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, suiker, tijm, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Amuse / diner uit Thermomix Feest:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche: