Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Brandade de morue
- Ingrediënten:
- citroensap, gezouten kabeljauw, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, olijven, witbrood en witte peper
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, abrikozenjam, amandelboter, ansjovisfilet, artisjok, azijn, bleekselderij, bloem, boter, brood, court-bouillon, dipsaus, eidooier, knoflook, nootmuskaat, oud witbrood, parmezaanse kaas, pecorino, spinazie, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book: