Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Profiteroles met ijs en chocolade
- Ingrediënten:
- bloem, boter, chocolade, eieren, kristalsuiker, melk, slagroom, vanilleroomijs, water en zout
- Soort:
- zoet / chocolade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, brood, cacao, cacaoboter, chocolade, citroen, custardpoeder, ei, eidooier, gelatine, koffie, maïzena, poedersuiker, slagroom, suiker, vanillesuiker, witte chocolade, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Twaalf:
Diner / nagerecht uit Portfolio:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het gouden bakboek:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Patisserieboek:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / nagerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / nagerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / nagerecht uit Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina :