Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsoesters met melk - scaloppine al latte
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsoester, kappertje, melk, paneermeel, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | belegen kaas, boter, bouillon, ei, eidooier, eiwit, elleboogjesmacaroni, emmentaler, frituurolie, gruyère, kaas, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, peper, peterselie, room, sjalot, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: