Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Gepocheerde eieren in roomsaus
- Ingrediënten:
- ei, franse dragonmosterd, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, voorgerecht en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / boter en olie / meel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, bouillon, citroensap, eidooier, eiwit, frituurolie, frituurvet, gekookte ham, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, rundergehakt, sjalot, suiker, ui, water, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie: