38 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebieslookbloemboekweitmeelcitroensapeiknoflookkookvocht van viskruidennootmuskaatolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeterselieslagroomsuikertijmtongfilet gepocheerd in witte wijntruffeluizoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gegratineerde flensjes met kruiden

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, eiwit, magere kwark, melk, oude kaas, rauwe ham, slagroom, tijm, verse basilicum, verse peterselie, witte peper en zout

Soort:
vlees / eieren, kaas en zuivel / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruiden en kaassoufflé

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, cheddar, dille, dragon, eidooier, eiwit, emmentaler, kervel, majoraan, melk, monterey jack kaas, mosterdpoeder, munt, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, roquefort, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Serviettenknödel

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, groene kruiden, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, ui en zout

Keuken:
Midden-europees
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Servetnoedels

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, tuinkruiden, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Meergranen 'tortilla's'

Ingrediënten:
belegen kaas, boekweitmeel, boter, ei, havermout, melk, peper, verse basilicum, verse bieslook, verse peterselie en volkorenmeel

Soort:
tortilla / pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Quiche met artisjok

Ingrediënten:
artisjok, basilicum, boter, ei, halfvolle room, hartig korstdeeg, melk, olijfolie, ricotta, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Sesamblini's met mangosalsa

Ingrediënten:
basilicum, biogarde, boekweitmeel, boter, chilipeper, ei, gedroogde gist, lente-uitjes, limoen, mango, melk, peper, sesamolie, sesamzaad, suiker, gember, water en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Kruidenbroodjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gist, melk, nootmuskaat, peper, suiker, tuinkruiden en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gevulde omelet met verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, ei, kervel, melk, munt, olijfolie, oregano, peterselie, room, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Blini's met roomkaas

Ingrediënten:
basilicum, boekweitmeel, boter, crème fraîche, ei, gedroogde gist, gedroogde tomaten, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, roomkaas, slagroom, suiker, water en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:

Courgettepannekoekjes

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, courgette, ei, knoflook, melk, olie, oregano, paprika, peper, sla, tomaat, venkel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastataart

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, broodkruimels, conchiglie, ei, kruiden, melk, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, suiker, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...