Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Zoete crèpes met zuivel
- Ingrediënten:
- bloem, boter, crème fraîche, ei, melk, suiker, yoghurt, zout en zure room
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, eiwit, gist, karnemelk, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, sjalot, slagroom, suiker, ui, volle melk, water, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Speisekammer:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Buffet / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table: