286 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroensapcrème fraîchedruivenpitolieeieidooiereiwitfijne kristalsuikergistkarnemelkmaïsoliemaïzenapoedersuikerpure chocoladeslagroomsuikervanillesuikervolle melkwaterzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Savarin met kumquats en room

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, kumquat, limoncello, sinaasappel, slagroom en volle melk

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Room-strudel met rozijnen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, melk, olie, oud brood, poedersuiker, rozijnen, slagroom, suiker, vanillestokje, wijnazijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Recept uit Piri piri & sardientjes:

Rozencake

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, gist, melk, room en zout

Keuken:
Portugees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Recept uit Piri piri & sardientjes:

Karamelcake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, melk, room en vanille-extract

Keuken:
Portugees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Taai Turks ijs

Ingrediënten:
citroenschil, kristalsuiker, mastiekgom, salep, sinaasappelschil, slagroom en volle melk

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Orangines

Ingrediënten:
afdekgelei, bakpoeder, bloem, ei, gekonfijte sinaasappelschil, griessuiker, kristalsuiker, melk, pure chocolade, room en sinaasappelconfituur

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / boter en olie
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Clafoutis aux cerises

Ingrediënten:
bloem, eieren, kersen, kristalsuiker, slagroom, vanillestokjes, volle melk en zanddeeg

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Clafoutis

Ingrediënten:
aardbeien, bloem, bloemsuiker, ei, kristalsuiker, melk, pistachepoeder, platte kaas, room en roompoeder

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Cidervla

Ingrediënten:
appelcider, bloem, eidooier, kristalsuiker, maïzena, melk, sidra, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
zuivel
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Vanilletaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, karnemelk, kookroom, melk, poedersuiker en vanille-extract

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's comfort food:

Profiteroles met chocolade

Ingrediënten:
bloem, boter, double cream, ei, fijne kristalsuiker, halfvolle melk, maïzena, pure chocolade, rietsuiker, slagroom en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Kugelhopf - kugelhupf

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, gist, melk, muskaatrozijnen en room

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Millefeuille

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bosvruchten, citroenrasp, eierdooier, fijne kristalsuiker, chocoladefondant, halfvolle melk, poedersuiker, rietsuiker, room, sinaasappelrasp en vanillestokje

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...