Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Pure chocoladetruffels
- Ingrediënten:
- boter, cacao, eierdooiers, melk, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en sterke drank
- Soort:
- zoet / bonbons / chocolade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amaretto, baking soda, bakpoeder, bloem, boter, chocolade, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, kaneelpoeder, kaneelstokje, karnemelk, maïzena, slagroom, suiker, vanille, vanillesuiker, volle melk, water, zelfrijzend bakmeel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Het gouden bakboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:
Recept van Sweet Food Lovin:
Recept van Sweet Food Lovin:
Diner / nagerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Drinken uit Alle smaken van de regenboog:
Brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / nagerecht uit The Naked Chef is terug:
Diner / nagerecht uit Nigella Express:
Diner / nagerecht uit Anatolië:
Diner / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts: