277 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbasterdsuikerbloembruine basterdsuikercitroeneieidooierfijne kristalsuikerkaneelkristalsuikermeelolieolijfoliepeperpoedersuikerpure chocoladeslagroomspeculaaskruidensuikervanillesuikerwaterwitte basterdsuikerzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Sipi's aarbeientaart

Ingrediënten:
aardbei, bakpoeder, boter, cakemeel, citroensap, ei, melk, poedersuiker, slagroom, suiker, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Fins
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Spruitenclafoutis

Ingrediënten:
ei, fenegriekzaad, hazelnoot, jonge kaas, meel, peper, roomboter, spruit, volle melk, yoghurt en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Gestoomde Gembercakejes

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, ei, ingelegde gember, gemberlikeur, gemberpoeder, honing, melk, room, sinaasappelschil, zelfrijzend bakmeel en zout

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Hartige minimuffins

Ingrediënten:
bieslook, boter, eidooier, melk, paprikapoeder, peper, tomaat en zelfrijzend bakmeel

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Snack of tussendoortje uit Home made:

Peperkoekmuffins

Ingrediënten:
boter, ei, kaneel, melk, speculaaskruiden, suiker, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Diner / nagerecht uit The Naked Chef is terug:

Feesttaart

Ingrediënten:
aardbei, amandel, bakpoeder, boter, cacaopoeder, chocolade, ei, framboos, kristalsuiker, melk, poedersuiker, room, suiker en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Yoghurtkoekjes met sesamzaad en pistachenoten

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, ei, eidooier, griekse yoghurt, melk, pistachenoten, poedersuiker, sesamzaad, vanillestokje en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Kruidnootjes

Ingrediënten:
boter, donkere basterdsuiker, melk, speculaaskruiden en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak / snoep
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Gevulde speculaas

Ingrediënten:
amandelspijs, donkere basterdsuiker, eidooier, garneeramandelen, melk, roomboter, speculaaskruiden en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Recept uit Goed zoet:

Regenboogtaart

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, banketbakkersroom, bietenextract, bosbessen, bramen, citroen, eierdooiers, eieren, frambozen, kokosbloesemsuiker, mascarpone, meel, melk, oerzoet, roomboter, slagroom, spelt, spinazie, vanille-extract, wortelsap en zeezout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Basisrecept uit Maak van de noot een deugd:

Kruidnoten

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, melk, peper, speculaaskruiden, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:

Spinaziegratin

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, kruidnoten, meel, nootmuskaat, roquefort, spinazie, volle melk en zout

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...