Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Mul met kruiden - triglie alle erbe aromatiche
- Ingrediënten:
- citroensap, mul, olijfolie, peper, slagroom, verse bladpeterselie, verse kervel, verse tijm en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, dragon, ei, eidooier, garnaal, gecanneleerde champignonhoedjes, gekookte gambas, kippenbouillon, kookvocht van vis, kruiden, laurier, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, room, sjalot, tijm, tongfilet gepocheerd in witte wijn, truffel, ui |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: