Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit NAJAT:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Een kookboek.:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit De truffel: