Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groene kruiden, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / lunchgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: