24 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbeurre blancbleekselderijbloemdragoneieidooiergarnaalgekookte gambaskervelknoflookkookvocht van viskruidenmaïzenamelknootmuskaatpeperroomsjalottijmtongfilet gepocheerd in witte wijntruffeluizwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Kappertjessaus met sjalotjes

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, kappertje, magere room, milde mosterd, peterselie, sjalot, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Gevulde kip met citroenmelisse

Ingrediënten:
bieslook, boter, cantharellen, citroenblad, citroenmelisse, citroensap, dragon, eekhoorntjesbrood, gerookt buikspek, gevogelteglace, kip, peterselie, sjalot, slagroom, water, zachte witte kaas, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Gegratineerde zalmtournedos in room

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, cocktailgarnalen, eidooier, peper, slagroom, tomaat, verse peterselie, zalmtournedos en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Soesjes met pikante vulling

Ingrediënten:
avocado's, bieslook, boter, citroensap, dragon, ei, eierdooiers, kaas, knoflook, krulpeterselie, peper, platte kaas, room, sjalotten, soezendeeg, witte saus en zout

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Kippensoep Met Artisjokken En Aardperen

Ingrediënten:
aardperen, artisjokken, basilicum, citroensap, dragon, droge witte wijn, maïzena, boter, kervel, kippenbouillon, kippenvlees, slagroom, zout, kruiden, wortels en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Pastinaaksoep Met Paddenstoelen En Knoflookcroutons

Ingrediënten:
basilicum, boter, cantharellen, cayennepeper, chilivlokken, groentebouillon, olijfolie, paddenstoelen, pastinaak, peterselie, slagroom, stokbrood, knoflook, tijm, citroensap, trompettes de la mort, kruiden, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Vissoep Met Venkel, Kerrie En Saffraan

Ingrediënten:
basilicum, boter, chilivlokken, dille, maïzena, kabeljauw, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, melk, olijfolie, saffraan, slagroom, stokbrood, stokvis, tijm, citroensap, venkelknol, kruiden, visbouillon, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon