Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, ei, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: