31 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercayennepepercitroeneigroene paprikagroenteknoflooklaurierlaurierbladmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpreiroomrozemarijnselderijtijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Ierse stoofschotel

Ingrediënten:
bloem, boter, guinness, knolselderij, laurier, magere spekblokjes, peper, peterselie, riblappen, ui, wortel en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:

Beef & Guinness pie

Ingrediënten:
bloem, boter, doorregen runderlappen, ei, guinness, knoflook, knolselderij, laurier, pastinaak, bladpeterselie, roomboterbladerdeeg, runderbouillon, tijm, ui, worcestershiresaus, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:

Kroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frituurolie, knolselderij, laurier, nootmuskaat, paneermeel, peper, peperkorrels, peterselie, runderpoulet, sherry, tijm, ui, winterpeen en zout

Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Stoofpot van zeeduivel en groenten

Ingrediënten:
bloem, groente, koffieroom, olijfolie, peper, tomatensaus, verse peterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Kaaiman met pikante saus - alligator sauce piquante

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, gedroogde rode peper, groene paprika, kaaimanvlees van de staart, knoflook, laurierblad, lente ui, olie, peper, rozemarijn, selderij, tabasco, tomaat, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gumbo van kip en worst - gumbo ya ya

Ingrediënten:
andouille, bloem, cayennepeper, filé-poeder, groene paprika, kip, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, selderij, tijm, ui, verse peterselie, witte beuling, zout en zwarte peper

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Creoolse vissoep - Court bouillon

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, knoflook, laurierblad, olie, paprika, peper, selderij, tomaten in blik, ui, verse basilicum, verse peterselie, visbouillon, zalmmoot en zout

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Kalkoenjus - turkey gravy

Ingrediënten:
bloem, boter, kalkoenbouillon, kippenbouillon, laurierblad, kalkoenorganen, peper, selderij, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische gefrituurde groente

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, graanmelk, groente, notenmelk, olijfolie, paneermeel, peterselie, sojamelk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde groente anders gepaneerd

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, noten, kokosnootvruchtvlees, graankorrels, groente, grutten, havermout, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gestoofd rundvlees met champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, gedroogde peterselie, kastanjechampignons, knoflook, laurier, olie, peper, rode wijn, runderlappen, selderijknol, spekblokjes, tijm, ui, uitjes, vleesbouillon, winterwortel, wortelpeterselieloof en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Stoofschotel met varkenspoten

Ingrediënten:
bier, bloem, bouillon, knolselderij, olie, peper, prei, tomatenpuree, ui, varkenspoot, verse peterselie, wortel en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Traditionele kippenpastei

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, boter, champignons, diepvrieserwten, groene selderij, kipfilets, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode paprika, room, ui, kruiden, witte wijn en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Foie de veau sauté - Gebakken kalfslever

Ingrediënten:
bloem, boter, coulis de tomate, groente, kalfslever, knoflookboter, kruidenboter, mosterdboter, olie, peper, peterselie, sauce à la italienne, sauce brune aux fines herbes, sauce crème à la moutarde, sauce robert, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentesoep met kaas

Ingrediënten:
bloem, emmentaler, groentebouillon, melk, peper, peterselie, prei, selderij, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsblanquette

Ingrediënten:
bloem, citroen, eierdooier, kalfsvlees, kruidnagels, laurier, peper, peterselie, room, selderij, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Maîsroomsoep

Ingrediënten:
bloem, bouillonblokjes, maïskorrels, peper, peterselie, preiwit, room, selderij, uien, vetstof, water, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht uit Elzas:

Gebonden kippensoep met bladerdeegdeksel

Ingrediënten:
bloem, boerenkip, boter, eidooier, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, morieljes, peper, peterselie, roomboterbladerdeeg, sjalotten, terrine van foie gras, truffel, ui, witte meiraap, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Ossobuco

Ingrediënten:
bloem, citroenschil, groentebouillon, laurier, olijfolie, ossobuco, peper, peterselie, rozemarijn, selder, tomaat, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Haal meer recepten op...