Recept uit Eten in Italie:
Kalfsvlees met parmaham op milanese wijze
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfsvlees, parmaham, peper, peterselie, speck en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroenrasp, citroensap, dragon, droge witte wijn, foelie, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfsgehakt, kalfskotelet, kalfsschenkel, kippenfond, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: