238 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapcrème fraîchedragondroge witte wijneieidooierkippenbouillonknoflookkruidenlaurierlaurierbladmelkolieolijfoliesjalotslagroomuiwitte peperwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mosselen met room

Ingrediënten:
eierdooiers, knoflook, laurier, mosselen, peper, peterselie, room, selder, tijm, uien, witte wijn en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Garganelli met asperges en room

Ingrediënten:
boter, garganelli, kruiden, jonge asperges, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Knapperige pompoenparten met zure room

Ingrediënten:
citroen, dille, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pompoen, tijm, wittebroodkruim, witte peper, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Hert met room - cervo alla panna

Ingrediënten:
bleekselderij, broodkruim, droge witte wijn, hertenbout, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, polenta, slagroom, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / feestdagen
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Ham in aspic met peterselie - jambon persillé, tradition bourguignonne

Ingrediënten:
bladgelatine, bleekselderij, bourgogne aligoté-wijn, braadvocht, crème fraîche, gepekelde varkensschouder, gladde peterselie, grof zeezout, knoflook, kruidnagel, laurierblaadjes, peperkorrels, prei, reuzel, sjalot, tijm, ui, varkenspoot, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Waterzooi van riviervis

Ingrediënten:
eierdooiers, karperfilet, knolselderij, peper, peterselie, preiwit, rivierpaling, room, tijm, vetstof, visfumet, wortelen en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Bladerdeegbakjes met mosselen

Ingrediënten:
bladerdeegbakjes, kerriepoeder, laurier, maïszetmeel, mosselen, peper, peterselie, room, selderij, tijm, ui en zout

Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / pastei / schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rog op z'n Normandisch

Ingrediënten:
appelen, cider, citroen, mosterd, peper, peterselie, rogvleugels, room, tijm, ui, vetstof en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Velouté met mosselen

Ingrediënten:
eierdooier, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peper, peterselie, preien, room, saffraanpoeder, tijm, uien, vetstof, visbouillon, witte wijn en wortelen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Elegante winterse tomatensoep

Ingrediënten:
gedroogde tomaat, groentebouillon, honing, knoflook, melk, olijfolie, peterselie, rode ui, room, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Ardense pastei

Ingrediënten:
ei, gekookte ham, groene peper, knoflook, kruidnagel, peper, peterselie, room, sjalotjes, spek, tijm, varkenslapjes, varkenslever, vetstof en zout

Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalkoenfiletgebraad in kriekenbier

Ingrediënten:
kalkoenfiletgebraad, kriekbier, krieken op sap, laurier, maïszetmeel, mosterd, peper, peterselie, room, suiker, tijm, tomatenpuree, uien, vetstof, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Koolraap-kweepeer groente

Ingrediënten:
abrikozenmarmelade, cayennepeper, gladde peterselie, groentebouillon, koolraap, kweepeer, olijfolie, rietsuiker, room, roomkaas, tijm, ui en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...