Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Ragù Napoletano (tomaten vleessaus)
- Ingrediënten:
- gekookte ham, tomaat, klapstuk, knoflook, olie, pancetta, peper, peterselie, reuzel, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, knoflook, komijn, koriander, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, paprika, rijst, runderbouillon, specerijen, tijm, tomaat in blik, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!: