Lunch / buffet uit De (perfecte) man in de keuken:
Frittata met chorizo, aardapel en rode paprika
- Ingrediënten:
- aardappel, chorizo, ei, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peterselie en ui
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, olie, paprika, peper, tijm, tomaat, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / buffet uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Snack of tussendoortje uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: