98 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloemkoolbotercitroengroene koolgroenteknoflookkomkommerkorianderkruidenmuntolieolijfoliepeperrode uisjalottijmvruchtensapwaterwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Kook met Jamie:

Mijn favoriete coleslaw

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, engelse mosterd, mayonaise, rode appel, rode ui, witte kool, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Varkenshaas met koffie, wilde rijst en rodekoolsla

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, dille, dillezaad, gedroogde kersen, gemalen kaneel, gemalen komijn, karwijzaad, koffie, koolzaadolie, lichtbruine suiker, olijfolie, paprikapoeder, rode kool, sjalot, varkenshaas en wilde rijst

Soort:
sous-vide
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Frisse koolsla

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, groene kool, peterselie, rode kool, rode ui, rode wijnazijn en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Alterna-koolsla

Ingrediënten:
boerenkool, citroensap, extra vierge-olijfolie, koolrabi, peterselie, rode ui, rode wijnazijn en spruitjes

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Lamsshoarma

Ingrediënten:
citroensap, granaatappel, lamsschouder, peterselie, plantaardige olie, ras el hanout, ui, witte kool, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Bloemkooltabouleh

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemkool, citroensap, granaatappelpitjes, koriander, lente-ui, munt, olijfolie en pompoenpitten

Soort:
groente
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Rodekoolsla

Ingrediënten:
appel, citroensap, grof zout, kappertjes, kruidenazijnsaus, olijfolie, peterselie, rode kool en sjalot

Keuken:
Nederlands
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Klassieke Southern-slaw

Ingrediënten:
appel, appelciderazijn, citroensap, eidooier, geel mosterdpoeder, groene kool, neutrale olie, peterselie, rode kool, rode ui, suiker en wortel

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Fattoush

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, knoflookteen, komkommer, lente-ui, pita, radijs, sumak, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, za'atar, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Pittige koolsla zonder mayo

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, citroensap, dijonmosterd, gele paprika, groene kool, habaneropeper, jalapeñopeper, knoflook, lente-ui, olijfolie, peterselie, rode kool, rode paprika, rode wijnazijn, savooiekool, serrano chilipeper, sherryazijn, thaise peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Taboule van gekiemde zaden

Ingrediënten:
bloemkool, citroensap, couscous, gekiemde zaden, komkommer, koolzaadolie, lente ui, munt, notenolie en peterselie

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Appelsalade

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, ciderazijn, citroensap, dijonmosterd, granny smith, groene kool, habaneropeper, jalapeñopeper, knoflook, olijfolie, peterselie, rode kool, savooiekool, serrano chilipeper, sherryazijn, thaise peper, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

'Taboulé' van bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, bosuien, citroensap, dille, gemalen piment, granaatappel, munt en peterselie

Soort:
Rauwe groenten
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, basilicum, boerenkool, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, knoflook, kool, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Türkçe bortsj tabak - Turkse bortsj

Ingrediënten:
aardappelen, bieten, boter, citroensap, dillezaad, groene paprika, knoflook, komijnzaad, laurier, peterselie, rode spaanse peper, runderbouillon, selderijblad, tomaten, ui, witte kool, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...