Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, courgette, ei, knoflook, kruiden, munt, olie, peper, pijnboompitten, suiker, tomaat, ui, vruchtensap, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit The big green egg book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank: