79 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapcrème fraîcheeiknoflooklaurierolieparmezaanse kaaspeperpreisjalotslagroomtijmtomatenpureeuiwitte wijnzoutzure roomzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Koude paprikasoep met zure room

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde chilivlokken, gemalen komijnzaad, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, rode paprika, salie, ui, zout en zure room

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Koude paprikasoep met zure room

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde chilivlokken, gemalen komijnzaad, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, rode paprika, salie, ui, zout en zure room

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Luk Naets - Bijzondere groentegids

Recept uit Bijzondere groentegids:

Zuurkoolsoep

Ingrediënten:
groentebouillon, laurier, olijfolie, peper, peterselie, sojaroom en zuurkool

Soort:
soep/bouillon / groente / suikerwerk
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Koolraap-kweepeer groente

Ingrediënten:
abrikozenmarmelade, cayennepeper, gladde peterselie, groentebouillon, koolraap, kweepeer, olijfolie, rietsuiker, room, roomkaas, tijm, ui en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Perzische noedelsoep

Ingrediënten:
eiernoedels, fettuccine, groentebouillon, kervel, koriander, lente-ui, olijfolie, peterselie, ui, yoghurt, zout, zure room, zwarte peper en zwartoogbonen

Keuken:
Iraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Boekweit met paddenstoelen

Ingrediënten:
boekweit, boter, ei, paddestoel, groentebouillon, olijfolie extra vergine, peterselie, sjalotjes, versgemalen zwarte peper, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Elegante winterse tomatensoep

Ingrediënten:
gedroogde tomaat, groentebouillon, honing, knoflook, melk, olijfolie, peterselie, rode ui, room, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Peterselieroomsoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, halfvolle room, olijfolie, peterselie, sjalot, slagroom, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:

Paarse aardappelsoep, vegetarisch

Ingrediënten:
groentebouillon, koriander, lente-ui, olijfolie, paarse aardappel, peper, peterselie, prei, slagroom en water

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Kruidenpolenta met paddestoelenragout

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, cantharellen, champignons, groentebouillon, instantpolenta, oesterzwam, olijfolie, peper, peterselie, ui, zout en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / rijst, granen en peulvruchten
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerde peterselieroomsoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, halfvolle room, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, slagroom, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Bloemkool panna cotta met kipper

Ingrediënten:
gelatine, bloemkool, droge witte wijn, groentebouillon, hazelnootolie, kappertjes, kipper, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, witte peper, witte wijnazijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Ravioli sud tirolesi

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, boter, champignon, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, jeneverbes, knoflook, maïzena, nootmuskaat, parmezaanse kaas, porcini, room, sjalot en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Biparmentier

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, boter, brood, extra vergine olijfolie, groene olijven, groentebouillon, nootmuskaat, pompoen, prei, room, salie, sjalot en tuinkruiden

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Lasagne alla montali

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, cherrytomaten, durum tarwemeel, ei, emmentaler, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, pesto, pijnboompitjes, room, rucola en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:

Schol met biet en heldere kruidenjus

Ingrediënten:
chioggia-biet, crème fraîche, gele biet, groentebouillon, limoen, maïzena, mayonaise, olijfolie, rode biet, scholfilet, sushiazijn, verse bieslook, verse dragon en verse peterselie

Soort:
vis
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groene speltkoeken met gesmoorde komkommer

Ingrediënten:
basilicum, boter, courgette, dille, ei, groentebouillon, grünkern groene spelt, knoflook, nootmuskaat, olie, peterselie, room, rozemarijn, selderijblad, stoofkomkommers, tijm, ui, witte peper, witte wijn en wortel

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Koolrollade

Ingrediënten:
basilicum, ei, groentebouillon, half-om-halfgehakt, lavas, melk, olie, oud brood, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, witte kool en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / groente
Haal meer recepten op...