Recept uit Margriet kookboek:
Niertjes in rode wijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, braadboter, champignon, laurierblad, margarine, peterselie, peterseliestelen, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui en varkensnieren
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, cayennepeper, champignon, cognac, gehakt, gerookt spek, hazenbillen, hazenbloed, kastanjechampignons, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peper, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept van Duizenden1dag: