Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, dille, gehakt, honing, kaneel, knoflook, kruiden, olie, peper, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Lima - het kookboek:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Smakelijke salades:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit De Griekse keuken thuis: