Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Carottes à la crème- Wortelen in roomsaus
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, kervel, peterselie, slagroom, suiker, water, witte peper, wortelen en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, eiwit, kerriepoeder, kervel, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, peper, prei, room, tijm, ui |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: