Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Hutspot van stokvis, meiknol, wortel en prei
- Ingrediënten:
- azijn, boter, meiknol, peper, peterselie, room, stokvis, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- groente / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte wijn |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / buffet uit De kunst van het koken:
Buffet uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / buffet uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: